خواص سركه سيب

خواص سركه سيب

حتما باید شنیده باشید که روزی یک سیب بخورید و بیمار نشوید . سرکه سیب دارای مواد معدنی بسیاری بوده و علاوه بر خواصی که سرکه بر روی دستگاه های تصفیه کننده خون دارد سرکه سیب نه تنها یک اسید استیک سالم و ملایم است و بر روی کبد و کیسه صفرا اثر فعال کننده دارد بلکه به مقدار قابل توجهی دارای پتاسیم ، فسفر ، کلرور منیزیم ، کلرورسدیم ، گوگرد ، ویتامین های گروه B و ویتامین D می باشد . باید گفت این مواد موجود در سرکه سیب موجب طراوت و نشاط سلول های بدن شده و می تواند دستگاه گوارش را فعال سازد .

سيب

اثر فوق العاده خوبی بر روی هضم مواد چربی ، گوشتی و پروتئین دارد . سرکه به طور کلی از ۷ تا ۸ درصد اسیداستیک ترکیب شده است و نیز دارای مقداری اسیدمالیک ، اسیدسیتریک ، اسیدسولسینیک و اسید تارتریک می باشد . اسید نام برده در سرکه محرک سلول‌های کبدی ، فعال کننده سلول‌های کبدی می باشد و در نتیجه موجب بالا رفتن سوخت و ساز بدن و دفع مواد سمی موجود در غذاها از راه روده ها می گردد و به این دلیل مواد سمی در خون پایین می آید . این مواد سمی غذائی عبارتند از:اوره ، اسید اوریک و چربی خون . بسیاری از متخصصان مواد غذایی بر این عقیده اند که مقدار کمی سرکه هر روز باید همراه غذا مصرف شود تا نه تنها ترشحات غدد معده ، کبد ، لوزالمعده و غده روده‌ها زیاد شده و مواد غذایی خوب هضم شوند بلکه موجب دفع اوره و هضم چربی در خون نیزگردد . سرکه سیب اثری حیاتی در حفظ طراوت بدن دارد. چرا که گوگرد در طراوت پوست نقش مهمی دارد و سرکه سیب دارای گوگرد کافی می باشد وکلرور منیزیم که از عوامل حفظ جوانی است در سرکه سیب به مقدار کافی وجود دارد. ویتامین های B -کلسیم و فسفر در احساس نشاط و رفع خستگی بدن بسیار موثر است. سعی کنید سرکه سیب و یا هر سرکه دیگری را خالی مصرف نکنید بلکه به روی غذا بریزید و یا آن را با مقداری آب مخلوط نمایید. یکی از بهترین فرمول‌ها برای درمان چاقی مصرف یک قاشق مرباخوری سرکه سیب در یک لیوان آب ولرم ناشتا می باشد.
دكتر پرويز محرابي متخصص تغذيه در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: سركه سيب براي درمان بيماري هاي قلبي ، چربي خون ، تنگ شدن عروق قلب ، تنظيم فشار خون ، بيماري‌هاي درد مفاصل و گوارشي مفيد است.
وي گفت: سركه سيب كلسيم را جذب بدن كرده و بدن را از رسوب پاك مي كند و براي بيماري هايي از قبيل رماتيسم ، درد مفاصل ، امراض عصبي كمبود كلسيم ، اختلال روده ها، پيري زودرس ، امراض قلبي ، تصلب شرايين ، چاقي ، اختلالات مجاري ادرار اختلال بينايي و ديدچشم و شنوايي موثر است.
وي يادآور مي شود: سركه سيب براي درمان آسم ، مسموميت ، اسهال ، شكنندگي ناخن‌ها ، سرگيجه ، بيماري دندان‌ها ، تشنج هاي عضلاني و عصبي ، اگزما ، شوره ، بي‌خوابي ، سردرد ، خستگي پوست و ورم كبد توصيه مي شود ، وزن را طبيعي نگاه ميدارد ، باعث شادابي و آرامش مي شود ، جداره رگ‌ها را نرم ساخته و از فشار خون جلوگيري ميكند.
براي تقويت قلب ٬ ۲ يا ۳ قطره سركه سيب را در نصف ليوان آب مقطر مخلوط كرده و روزي دوبار و هر بار به همين مقدار بين هر وعده غذا ميل نماييد.

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *